Artikler


Stor blomsterbukett holdes fram av mann i dress

Slik er reglene for skattefrie firmagaver

Er du i tvil om når en gave er skattefri eller ikke? Her får du en kjapp gjennomgang av grenseverdiene som finnes for firmagaver til ulike anledninger.

Glass og mugge med sommerlig drikk med mye frukt og bær

Spre sommerglede med profileringsartikler og firmagaver

Sommeren nærmer seg og for folk flest betyr det ferie. Men selv på ferie kan ansatte og kunder bidra til merkevarebyggingen din.

møterom med store glassvegger dekorert med sirkelformet frostet folie

Dekorere, navigere og innrede med folie

Har du ansvar for bedriften innredning eller skal dere bytte kontor? Foliering er et allsidig verktøy som kan anvendes på alt fra dører og vegger, glass- og metalloverflater.

A person holding a gift box.

Derfor er firmagaver viktige

Å gi gaver på vegne av bedriften kan være en utrolig lønnsom aktivitet. Her får du fire gode grunner til hvorfor det lønner seg å være gavmild.

barn i stripete genser holder store farge-kritt

Slik skaper du en effektiv visuell profil

En visuell profil skal gi et godt førsteinntrykk, bidra til gjenkjennelighet og få bedriften din til å fremstå profesjonell og konsekvent. Her er gode råd som kan hjelpe deg på veien.

Enkle lenestoler og lite bord foran vegg med store gule og rosa modulflater

Kontorinnredning motiverer ansatte

Det kan være lurt å tenke kreativt når du innreder kontorlandskapet ditt. Gjennomtenkt og velutført kontorinnredning kan nemlig ha en positiv effekt på dine ansatte. 

Boks med ulike sjokoladetrøfler i jordfarger og rosa

Ønsk kunder og ansatte «God påske» med firmagaver

Påsken er en fin tid som byr på lengre dager, varmere temperaturer og ikke minst ferie. Bruk anledningen til å forsterke bedriftens relasjoner til de ansatte, kundene og eventuelle samarbeidspartnere.