Har du ansvar for bedriften innredning eller skal dere bytte kontor? Foliering er et allsidig verktøy som kan anvendes på alt fra dører og vegger, glass- og metalloverflater.

Foliering brukes ofte til å dekorere kontorlandskap. En slik utsmykning kan både forsterke bedriftens profil, samt motivere ansatte og besøkende. Wittusen & Jensen har mange års erfaring med foliering av alt fra kontorer og møterom til resepsjoner og kantiner. Du kan se eksempler på oppdrag utført av Wittusen & Jensen nederst på siden.

Foliering for enklere navigasjon

Foliering trenger ikke bare handle om dekorasjon og utsmykning. Foliering kan også brukes til å hjelpe folk navigere rundt på store områder. Har du for eksempel et kontorlandskap som sprer seg over flere etasjer, kan foliering brukes til å angi hvilken etasje man befinner seg i, samt hvilke avdelinger som finnes i de ulike etasjene.

Har du kontor i en bygning som huser flere ulike bedrifter, kan foliering brukes til å markere din beliggenhet, slik at besøkende ikke må bruke tid på å lete.

Foliert glass for økt romfølelse

Har du lokaler med mange glassvegger, kan foliering brukes for å lage inndelinger. En av de mange fordelene ved folie er at man kan variere intensiteten i trykket. Folie kan også skjæres ut i mønstre, bokstaver eller andre former. Dette gjør det mulig å skape romfølelse og samtidig bevare lyset.

Vår stab av dedikerte medarbeidere står klare til å hjelpe deg. Ta kontakt med Wittusen & Jensen allerede i dag for bestillinger eller en uforpliktende prat!