Påsken er en fin tid som byr på lengre dager, varmere temperaturer og ikke minst ferie. Bruk anledningen til å forsterke bedriftens relasjoner til de ansatte, kundene og eventuelle samarbeidspartnere med firmagaver.

I en travel hverdag kan det være vanskelig å finne tid og overskudd til å velge ut, kjøpe og levere firmagaver. Vi har derfor samlet et utvalg av påskeprodukter, som gjør det lett og overkommelig for deg å spre glede gjennom gaver. Du kan for eksempel ta dine ansatte tilbake til barndommen med et klassisk påskeegg fylt med smakfulle nougategg.

Sjokolade med logo eller personlig hilsen

Alle våre påskeprodukter kan bestilles med logo. Ved å sette på bedriftens logo kan du skape søte assosiasjoner mellom mottaker og avsender. Vi har i tillegg enkelte produkter som kan bestilles med en personlig hilsen. Du kan for eksempel gi kundene dine en flott sjokolade og en etikett med ønske om en god påske.

Wittusen & Jensen samarbeider med markedets beste leverandører, for å kunne gi våre kunder kvalitetsprodukter og stort utvalg i alle prisklasser. Besøk vår nettbutikk eller ta kontakt for spørsmål eller forespørsler.