Skap en gjennomtenk og effektiv trykksak

Magasiner, brosjyrer, tidsskrifter og kataloger krever en effektiv og smidig produksjon, og ikke minst solid planlegging. Vi trykker magasiner, brosjyrer, foldere og hefter i alle størrelser, omfang, fasonger og opplag. Vi kan også hjelpe deg med å velge riktig papirtype samt den trykkmetoden som er mest hensiktsmessig for din trykksak. Vi kan dessuten tilrettelegge for digital publisering av magasinet ditt. Slike trykksaker er fortsatt etterspurt, og hos Wittusen & Jensen kan vi hjelpe deg med alt fra rådgivning, tekst og design til trykk og distribusjon.

 

Vi kan levere både digital- og offsettrykk. Offsettrykk anvendes ofte til større og ensartede trykksaker, der man bruker én trykkplate til hele produksjonen. Ved digitaltrykk er det mulig å bruke flere originaler, og denne metoden er derfor velegnet til en eller flere mindre trykksaker.

 

Du kan med andre ord få bistand fra start til slutt, hvis du ønsker. Er du interessert i vår bistand til produksjon av magasiner, tidsskrifter, kataloger eller lignende, hører vi gjerne fra deg. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!