Skreddersydd messeutstyr

Wittusen & Jensen jobber daglig med å skape funksjonelt og salgsfremmende messeutstyr for bedrifter som ønsker å være synlige på deres marked.

Oppmerksomhet er ikke noe man får uten innsats, det er noe du må jobbe aktivt for å skape. Hos Wittusen & Jensen mener vi at man som bedrift må våge å skille seg ut.

Messer er ofte preget av høy konkurranse, hvor flere bedrifter kjemper om oppmerksomhet. I slike omgivelser kan man fort forsvinne i mengden. 

Ønsker du å være synlig på messer og konferanser, er det viktig å ha en gjennomtenkt oppsetning som passer til bedriften og målene dine. Med dine egne skreddersydde informasjonsbærere, har du mulighet for å tiltrekke potensielle interessenter.

Messeutstyr fra A til å
Wittusen & Jensen er spesialisert i å sette sammen gjennomtenkte, funksjonelle og estetiske oppsetninger som kan skape verdi for deg og din bedrift.

En slik prosess krever grundige overveielser rundt for eksempel strategiske mål for oppsetningen, designønsker og estetisk uttrykk samt funksjonalitet.

Vi kan bistå deg gjennom hele denne prosessen – fra den innledende fasen frem til overlevering av det endelige produktet.

Vår stab av dedikerte og faglig sterke medarbeidere står klar til å hjelpe deg, så ta kontakt allerede i dag for forespørsler eller bestilling.