Print i storformat

I noen tilfeller er det bruk for å gjøre seg ordentlig bemerket. Print i storformat er imidlertid et vanskelig fagområde som krever både kompetanse og overblikk. Hos Wittusen & Jensen har vi solid erfaring med print i storformat, og våre eksperter leverer alltid produkter i høyeste kvalitet.

For å få det best mulige resultatet, bør man i tillegg sikre at utgangspunktet er bra. Det er langt fra all kommunikasjon som egner seg for print i storformat, så vi anbefaler kundene våre å rådføre seg med en av våre eksperter før den endelige beslutningen og bestillingen skjer.

Messevegger, bannere, telt eller flagg?
Wittusen & Jensen leverer det meste innen storformat og eksponeringsmateriell. Vi er alltid klar for en utfordring, uansett størrelse.

Har du bruk for et svært banner for uteoppheng, en iøynefallende bakgrunn til din messestand eller kanskje et flagg som kan pryde fortauet foran butikken din, kan Wittusen & Jensen levere.

 Vår stab av dedikerte og faglig sterke medarbeidere står klar til å hjelpe deg, så ta kontakt allerede i dag for forespørsler eller bestilling.