Sommeren nærmer seg og for folk flest betyr det ferie. Men selv på ferie kan ansatte og kunder bidra til merkevarebyggingen din.

Det kan være vanskelig å kommunisere med publikum i sommersesongen, hvor det tilbringes mindre tid på PC, TV og lignende kommunikasjonskanaler. Folk vil ut i naturen, og for de bedriftene som vanligvis driver med digital markedsføring kan dette virke som en utfordring.

Har du lyst til å være synlig i sommerlandskapet, er profileringsartikler en effektiv løsning. Disse artiklene kan gis bort til ansatte og kunder, som kan bruke dem i ferien sin, hvor de bidrar til merkevarebyggingen din.

Leker med din logo

Når været er godt vil folk være ute. Utendørsleker er populære, så hvorfor ikke trykke logoen din på en leke som kan spre glede på stranden og i parken?

Hva med en frisbee med logo? Eller kanskje et sommerspillsett med din logo? Dette settet består av en oppblåsbar pose med en frisbee, strand-racket med ball og en badeball. Perfekt for strand og park.

Merkevarebygging og piknik i parken

En annen populær sommeraktivitet er piknik, så hvorfor ikke være synlig her også? Du kan for eksempel gi bort et praktisk teppe med vevd akryl på toppen og vanntett PVC på baksiden? Selvfølgelig trykt med din logo på. Eller hva med en sammenleggbar piknikkurv, som inneholder alt du trenger for å servere en god middag i parken?

Wittusen & Jensen har et stort utvalg av profileringsartiker og firmagaver i vår nettbutikk som passer til sommersesongen. Besøk vår nettbutikk eller ta kontakt for spørsmål eller forespørsler.